چهرههای نظامی برای کاندیداتوری در ۱۴۰۰ سازمان سیاسی خود را مشخص کنند/ انتخابات در ایران دقیقه نودی است
جارستان به نقل از برنا؛«احمد حکیمی پور»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با “حضور چهره های نظامی در انتخابات ۱۴۰۰” گفت: انتخابات ریاست جمهوری در ایران همیشه مقدماتی دارد و اکنون با توجه به نزدیک شدن به انتخابات، افرادی که برنامه ای برای حضور در انتخابات دارند و خود را در قواره این جایگاه
جارستان به نقل از برنا؛«احمد حکیمی پور»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با “حضور چهره های نظامی در انتخابات ۱۴۰۰” گفت: انتخابات ریاست جمهوری در ایران همیشه مقدماتی دارد و اکنون با توجه به نزدیک شدن به انتخابات، افرادی که برنامه ای برای حضور در انتخابات دارند و خود را در قواره این جایگاه می بینند، برای شرکت در انتخابات آماده می شوند. در قانون اساسی منعی برای نظامیان برای شرکت در انتخابات وجود ندارد.
او ادامه داد: فردی که در سازوکار فعالیت های سیاسی قرار میگیرد، باید چارچوب های کنش سیاسی را رعایت کند که مهم ترین آن، داشتن سازمان سیاسی رسمی است. شخصی که می خواهد در جایگاه انتخاباتی قرار بگیرد، باید سازمان سیاسی مشخص داشته باشد؛ باید عقبه رسمی و کارشناسانه فرد مشخص باشد و رسماً باید مشخص و روشن باشد که آن فرد از طرف کدام مجموعه رسمی و سازمان سیاسی معرفی شده است و چه برنامه و اهدافی دارد.
حکیمی پور مطرح کرد: دوستانی که سابقه سیاسی، مدیریتی و حضور در میادین دفاع مقدس را دارند، منعی برای حضورشان وجود ندارد اما وقتی در عرصه رقابت، سیاسی می شوند، باید سازمان سیاسی آنها معلوم باشد که جامعه تکلیف خود را بداند که با چه شخصی رو به رو است.
او در ادامه افزود: به محسن رضایی گفتم شما که در انتخابات حضور پیدا می کنید و ستاد منظمی هم دارید چرا نیروهایتان را تبدیل به یک سازمان سیاسی و تشکل مجوز دار نمی کنید و او به فکر فرو رفت. نظامیان زمانی که به عرصه سیاست پا می گذارند باید از ارتش، سپاه و … استعفا بدهند. ریاست جمهوری یک جایگاه سیاسی است و باید فرد ویژگی های لازم را داشته باشد.
حکیمی پور در رابطه با اقبال نظامیان در میان مردم برای انتخابات ۱۴۰۰ بیان کرد: انتخابات در ایران دقیقه نودی است و هشتاد درصد رای دهندگان ده روز مانده به رای گیری مطلع و درگیر مسایل میشوند. اعتماد به نیروهای نظامی به راحتی در بین مردم شکل نمی گیرد و این به ارتباط فرد با جامعه بستگی دارد. سابقه انتخابات در ایران نشان داده است که اقبال مردم به چهره های نظامی کم است البته هیچ چیزی در سیاست، مطلق نیست.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰